Jandarmeria romana

Jandarmeria romana apartine de ministerul afacerilor interne si este o institutie extrem de importanta pentru tara noastra. Scopul principal al jandarmeriei il ocupa siguranta nationala a tuturor cetatenilor romani.

Jandarmii au numeroase uniforme, in functie de ocazie si statutul in interiorul institutiei. Uniformele au aplicatii de broderie specifice tarii noastre si se gasesc atat pe imbracaminte, cat si pe sepci. In functie de ocazie si uniformele cu broderie se schimba. Intr-un fel arata o broderie pentru o uniforma de general, si altfel arata uniforma cu o broderie pentru garzile de onoare.

Eu zic ca merita vazuta festivitatea cu prilejul zilei jandarmeriei romane, ce are loc in fiecare an la 3 aprilie. Sa vezi fiecare jandarm mandru de uniforma sa si exercitand un mars special invatat pentru aceasta zi, este interesant si iti aduce aminte ce inseamna sa fii patriot. Cand vezi uniformele cu aplicatii de broderie, cand vezi steagul tarii ancorat pe cladire, cand auzi imnul national, este imposibil sa nu te apuce emotiile, dar si sa realizezi ca totusi exista democratie.

Indiferent de ce probleme ai, fa-ti timp macar pentru 10 minute sa privesti jandarmeria romana cum isi face simtita prezenta printr-un microfon. Sigur te vei gandi: cum de nu i-am vazut pana acum? Pai este simplu. Daca ii vezi doar la ocazii inseamna ca nu avem probleme ca tara.

Desi statul in sine cu tot cu ministere nu mai prezinta interes sau incredere, uite ca vestimentatia jandarmeriei au prezentat interes pentru producatorii din industria textila. Acestia s-au inspirat din uniformele jandarmeriei pentru a realiza noi colectii de imbracaminte si accesorii cu broderie specifica pentru ca si populatia de rand sa aiba sansa de a fii un mic sau mare jandarm macar pentru un timp.

De-a lungul timpului au aparut accesorii si imbracaminte sau incaltaminte ce intruchipeaza uniforme asemanatoare cu cele ale jandarmeriei. Insa diferenta este data de fiecare dupa ce broderie are. Cele oficiale au o broderie specifica tarii, iar cele replica au o broderie in functie de cerintele pietii sau chiar dupa cele ale fiecaruia.

Datorita faptului ca moda uniformelor a inceput sa ia amploare, au aparut si firme specializate ce te pot ajuta sa iti accesorizezi imbracaminte cu o broderie unica. Daca te uiti pe internet o sa gasesti multe firme ce se ocupa cu broderie pentru diverse institutii ale statului, dar si pentru cluburi de fotbal, restaurante, spitale. Astfel, daca ai o firma sau esti manager de hotel, spital iti poti personaliza echipamentele si uniformele folosind o broderie specifica numelui sau activitatii tale.

Una din aceste firme ce te poate ajuta este limarom2000 ce are deja in portofoliu numeroase firme si institutii ale statului. Iar asta denota profesionalismul si calitatea serviciilor de broderie oferite. Daca est interesat de broderie intra pe site-ul limarom si ia legatura cu ei. Acolo vei gasi tot ce ai nevoie pentru a-ti personaliza uniforma sau echipamentul. Chiar si ca persoana fizica poti apela la ei. Mie mi-au fost recomandati, iar acum iti zic si tie. Sigur ii vei recomanda si tu la rude, prieteni, colaboratori.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s