Aside
  • îndrăzneț, modern într-o cameră mică.
    Utilizarea modelelor într-o cameră mică

  • Dacă preferați modele îndrăznețe, moderne în ta țesături, opera de arta si decor, uita-te pentru piese care au o mulțime de spațiu alb în ele. Aceasta va adăuga vizual “odihnă” în camera ta mică și să ofere un ajutor binevenit pentru ochii tăi.

  • O idee pentru decorarea unei camere mici este de a adăuga un model îndrăzneț sau textura pe un perete accent apoi se decorează cu neutre în altă parte. Pentru a crea coeziunea, asigurați-vă că pentru a încorpora cantități mici de culorile din perete accent dvs. pe tot parcursul spațiul în decor mici sau țesături.

  • Dungi pot lucra bine într-un spațiu mic, deoarece acestea pot fi folosite pentru a crea iluzia de inaltime sau lungime. Dacă te duci cu dungi îndrăznețe, pentru a alege texturi mai mici sau modele – sau du-te cu solide – de-a lungul restul spațiului.

  • Atunci când se utilizează modele într-un spațiu mic, stick cu raport de 2:1 – două mici-scalate modele sau texturi cu un model îndrăzneț slab utilizate pentru a adăuga interes și pop.

  • Dacă alegeți modele mici pentru un spațiu mic, să încerce să evite modele mici, care au o mulțime de lucruri se întâmplă în ele. Acest lucru poate fi aproape amețitoare într-o cameră mică. Utilizați tiparele tale mai mici, aproape ca texturi. Modele mici, repetitive, funcționează bine pentru acest lucru.

  • Fie că sunteți decorat cu modele într-un spațiu mare sau mic, asigurați-vă că să se unească tiparele voastre, cu o culoare comun și se repetă tiparele voastre în jurul valorii de cameră.Aceasta va lega decorul camere împreună și să păstreze spațiul de la senzație de împărțit.

Alegerea în perdele și draperii perfecte pentru dumneavoastră acasă poate fi o propunere foarte complicat.Pansament fereastra din dreapta va arata uimitor și cravată într-adevăr o cameră de sistem de design, împreună. Pe de altă parte, dacă alegeți tratamente greșite pentru ferestrele tale aveți de gând să descoperi că te-ai calificat de fiecare dată când te uiți la ei și găsi te doresc ai putea să mergi înapoi și să facă lucruri peste tot din nou.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să ia în considerare este dacă doriți perdele și draperii de a face. Ia un pas înapoi și ia în considerare camera dumneavoastră ca un întreg. Va arata cel mai bine daca ai accent ferestrele cu ceva care se întâmplă să iasă în evidență și să tragă cu ochiul, sau va fi că prea ocupat? Odată ce ați stabilit acest lucru, veți avea o idee mai bună a culorii de perdele si draperii care urmează să funcționeze cel mai bine pentru casa ta. Uneori, acest lucru poate fi greu de a determina pur și simplu uitându-se la sala. Unul dintre lucrurile pe care le puteți face este locul specimene de culoare pe pereti pentru a vedea care vă place cel mai mult. Deși există situații când o perdea de model arata foarte bine, dacă ați modelat mobilier, este posibil să preferați draperii colorate solide.

Greutatea de perdele si draperii va fi foarte important. Draperii Sheer tind să aibă un sentiment de lumină și aerisit și pot face camera simt un pic mai deschis. Pe de altă parte, draperiile grele look elegant si sunt o alegere minunata, dacă ați plecat cu un design interior clasic sau formal pentru o cameră.

Dacă locuiți într-o casă care este predispus la a fi drafty, aveți de gând să doriți să vă asigurați că nu numai că sunt perdele și draperii procasa dvs. perfect echipate pentru a ferestrelor, dar că acestea sunt, de asemenea, izolate. Izolație va acționa ca o barieră de aer și de a ajuta la reducerea costurilor de factura de încălzire în timpul iernii.

Mulți oameni s-au constatat, de asemenea ca draperii izolate sunt o alegere excelentă în cazul în care se întâmplă să trăiască undeva că zgomotul este o problemă. Izolație ajută inabusi sunetul primit de la intrarea în cameră.

Când sunt alegerea perdele și draperii, vrei să ia-ti timp și alegeți stilul și culoarea, care este într-adevăr de gând să lucreze în casa ta. Daca este posibil, asigurați-vă că vă întreb pentru probe înainte de a lua o decizie finală. Încercați să lăsați probele însăilat la perete pentru câteva zile, astfel încât să puteți vedea dacă părerea ta se va schimba.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s