Aside

Branduri de top costa, de obicei, mai mult decât altele. Dar, până la sfârșitul zilei, servicii și durabilitatea veți obține este tot în valoare de cost.

2. În cazul în care pentru un motiv sau altul sistemele voastre s-au oprit de lucru, să ia timp și selectați încălzire mai calificați și de servicii de aer condiționat furnizorilor de a repara sistemele pentru tine. DIYs sunt o idee bună, dar dacă aceasta este o problemă care nu sunteți sigur cu privire la, evita încearcă să-l facă.

Acestea sunt câteva sfaturi pentru a avea în minte atunci când merge pentru bunuri și servicii HVAC. În cele din urmă, amintiți-vă că confortul de acasa depinde în mare măsură de condițiile de mediu pe care-l înconjoară. Asigurați casa ta o cer prin adăugarea de încălzire de calitate și servicii de aer condiționat. La urma urmei, dacă nu sunteți confortabil în casa, unde altundeva vei fi?

Sperăm că acest articol a fost de ajutor si poti alege o companie de bun sau contractantului de a lucra cu. Există multe de încălzire mari și companii de aer condiționat, care oferă atât de încălzire și de aer condiționat servicii . Dacă sunteți în căutarea pentru o companie Denver HVAC Vă recomandăm verificat milioane de euro de aer mecanica.

În timpul verii, sisteme de aer condiționat trebuie să muncească din greu. Acest lucru vă costă atât în ​​facturile pentru sistemul dvs. și, de asemenea, de a fi incomod în propria casă. Acest articol vă va ajuta să obțineți cele mai multe dintre sistemul dumneavoastră și pentru a reduce factura de utilități!

Sistemul de aer condiționat Noțiuni de bază

Sisteme de aer condiționat sunt compuse din două părți. Ei au un handler de aer în interiorul și în condensator. Aceasta este unitatea care suflă aerul de-a lungul casa ta. Condensarea la această unitate este efectuată de către un tub la exteriorul casei dumneavoastra. Aerul trece peste această unitate condensator și este răcit. Cu aer racit, apoi trece în conducta de muncă și este distribuit în întreaga casă. Un filtru în interiorul condensatorului colectează praful și murdăria de aer astfel încât să nu blocheze unitatea condensator. În cazul în care acest filtru devine înfundat, sistemul dvs. nu va răci AC eficient și va înceta să funcționeze, apoi.

A doua parte a sistemului de aer condiționat este compresor aer liber. Acest aparat are o altă bobină de aer care trece peste ea. Acest aer este de răcire cu freon care a fost comprimat și a permis să se extindă în compresor aer liber. De căldură trebuie să fie transferat de la acest aparat la aer pentru utilizarea eficientă. Uneori, acest aparat se înfundă cu praf sau materie de plante din circulație constantă de aer de-a lungul bobine compresor. Dacă aceste bobine deveni înfundate, fluxul de aer maxim nu poate fi menținută. Acest lucru va determina funcționarea defectuoasă a unității sau de a folosi cu eficiență foarte scăzută. În urma sunt sfaturi pentru a face unitatea dvs. de curent alternativ funcționează la eficiență maximă.

Aer condiționat Filtru

În primul rând, ar trebui să schimbați filtrul de aer condiționat aerconditionat.org dumneavoastră în fiecare lună. Filtrele de fibre sunt cele mai bune. Ei se adună praf și păstrați-l bobina de interior. Dacă le schimbați în fiecare lună va menține sistemul de operare la randament maxim.

În aer liber bobină de întreținere

Al doilea lucru ar trebui să faceți este să se spele în bobina condensator dvs. în aer liber în fiecare lună. Aveți posibilitatea să utilizați furtun de gradina ta cu o duza. Ia furtunul și alunga bobina. Acest lucru va elimina murdaria si praful care fluxul de aer liber oprire pe bobina ușă afară. Acest lucru va spori capacitatea de răcire a unității dvs. de aer condiționat.

Minima freon Indicarea

Al treilea lucru de făcut. Simțiți aerul iese din unitatea exterioară. Este este cald? Dacă nu este posibil să fi scăzut pe freon. Dacă vă simțiți fără căldură acolo, apelați la un tehnician de reparații autorizat din zona dumneavoastră.

Având în aer condiționat instalat nu este o investiție mică, dar se poate îmbunătăți viața de oameni care lucrează la clădirea făcându-l mult mai confortabil, iar acest lucru este foarte important la locul de muncă, deoarece va spori productivitatea și, în general, vă face mai fericit personal.

Dacă sunteți în căutarea de a avea o unitate de aer con instalat, atunci există câteva lucruri de care aveți nevoie să ia în considerare înainte de a face acel salt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s