Aside
  • Capace de praf: Acesta este cel mai ieftin aer conditionat acopere acolo. S-ar putea fi capabil de a găsi acest capac pentru $ 20 sau mai puțin. După cum s-ar putea imagina, acestea se referă la protejarea unitatea dvs. de aer condiționat de la praf. Acest lucru poate reduce de întreținere pe unitatea de dvs. și soiuri colorate pot potrivi decorarea camerei, dar aceste capace nu altceva.

  • Prognoza meteo Capace: capacele Meteo (numite, de asemenea, weatherizing capace), sunt fabricate din material plastic sau metal de specialitate și de a proteja unități de dvs. în aer liber de la vreme de iarnă aspră. Acest lucru ar trebui să vă permit să părăsească unitatea de aer condiționat în runda ta ani fereastra si elimina nevoia de a-l ia în jos și păstrați-l.

  • Capace de izolare: Acestea acoperă creați un sigiliu etanș în golurile din jurul unitatea ta de aer condiționat. Acest lucru previne infiltrarea de aer de iarnă de la casa ta prin deschiderea ferestrei în timpul iernii. Mulți se referă la funcția de calitate, atât în calitate de izolare și weatherizing capace. Această acoperire de aer conditionat este, bineînțeles, mai scumpe decât cutiile de praf simple. Dimensiunile și de performanță ale acestor capace afecta modul scump fug.

Vent Aer condiționat Capace
Dacă aveți instalat centrală de aer în casa ta, esti, probabil, nu griji un capac de aer conditionat, dar centrală de aer necesită un sistem de conducte pentru a difuza aerul rece de-a lungul casa ta. Aceste conducte, după cum știți, se încheie la gurile de prezenta întreaga casă. În timp ce aerul centrală nu poate nevoie de un capac, aceste guri de aerisire face. Probabil că aveți deja capace standard cu privire la aceste guri de aerisire, deși capace de aerisire de specialitate poate îmbunătăți dvs. de acasă decorare și / sau de ajutor de aerisire circula aerul mai eficient.

Chiar mai important decât cutiile de ventilație, cu toate acestea, este sistemul de conducte în sine. Dacă nu ați avut dumneavoastră conducte curățate în ultimii ani, conductele voastre au ajuns, probabil, murdar. Trebuie să verificați filtrele de aer, precum și zone de lângă prizele de aerisire in fiecare an, dar ar trebui să aibă în continuare un aspirator profesional veni în (au specializat, maxima în echipamente de putere de curățare conductă) și au sistemul dvs. complet eliminate. Fără aerisire și întreținere corespunzătoare conductă, rulați riscul de alergii mucegai și praf, precum și o durată de viață a scăzut pentru conditionat de aer centrala.

Siguranța aer condiționat, eficiență, precum și de întreținere
capacele de aer condiționat sunt elemente puturos, care va permite sistemul de răcire pentru a rula mai lin, nu mă îndoiesc. Dar nu sunt un glonț de argint, care va transforma nivelul de confort sau facturile de utilități. Veți obține ceea ce ai plăti pentru și acoperă 50 dolari sunt un loc minunat pentru a începe, dar ar trebui să ia în considerare cel puțin upgrade-uri mai mari pentru sistemul dvs. de aer condiționat.Multe dintre aceste upgrade-uri vor avea un impact mult mai profund decat un simplu capac de aer conditionat si tot nu va semăna cu costul de o revizuire completă sistem de răcire.

Pentru un exemplu, hai să revină la rețeaua de conducte pentru un moment. În afară de curățare conducte, o evaluare de izolare dvs. de conducta este o idee mare. În cazul în care aerul răcit trebuie să treacă printr-un pod cald pe cale de a diferite camere, dvs. de aer conditionat vor trebui să lucreze mult mai greu decât este nevoie. Izolație corespunzătoare conductă va depasi cele mai multe capace de aer condiționat alexir. Nici nu ar trebui să utilizați aceste capace ca o scuză pentru a ignora alte soluții de eficiență energetică și de întreținere. Ventilatoare de tavan, utilizarea eficientă a luminii naturale, și tratamente de fereastră sunt necesare pentru cost-eficiente și eficace timp de eficiență energetică upgrade-uri. Inspecții periodice, inlocuiri filtrului de aer, și monitorizarea atentă sunt toate componentele necesare de întreținere de aer condiționat dacă este sau nu se utilizează pentru praf / vremea capace.upă ce va face acest lucru, veți începe economisirea de bani pe facturile la utilități. Potrivit statisticilor, deși multe case au încălzire, ventilație, sisteme de aer condiționat și instalate, acestea nu sunt de prea mare ajutor, deoarece sistemele sunt de modelele mai vechi și, astfel, mai puțină energie eficient. În cazul în care componentele sunt noi modernizate în aceste sisteme vechi, atunci veți vedea o mare diferență în facturile de utilități dumneavoastră.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s